POLÍTICA DE PRIVACITAT

Quines dades personals recopilem i per què les recopilem

comentaris

Quan els visitants deixen comentaris al lloc recopilem les dades mostrades en el formulari de comentaris, i també l’adreça IP del visitant i la cadena d’agent d’usuari del navegador per ajudar a la detecció de correu brossa.

Es pot proporcionar una cadena anònima creada a partir de la vostra adreça de correu electrònic (també anomenada hash) al servei de Gravatar per veure si l’esteu utilitzant. La política de privadesa del servei de Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Després de l’aprovació del seu comentari, el seu perfil és visible per al públic en el context del seu comentari.

Formularis de contacte

Cookies

Si deixeu un comentari al nostre lloc web podeu optar per estalviar el vostre nom, adreça electrònica i lloc web en galetes. Aquestes són per a la vostra comoditat perquè no hàgiu d’emplenar de nou els detalls quan deixeu un altre comentari. Aquestes galetes durarant un any.

Si visiteu la nostra pàgina d’inici de sessió, establirem una cookie temporal per determinar si el vostre navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descarta quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu la sessió, també establirem diverses galetes per estalviar la vostra informació d’inici de sessió i les vostres opcions de visualització de pantalla. Les galetes d’inici de sessió duren dos dies i les galetes d’opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Remember Me”, el vostre inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si surts del teu compte, les galetes d’inici de sessió s’eliminaran.

Si editeu o publiqueu un article, es desarà una galeta addicional al vostre navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’ID de l’entrada de l’article que acabes d’editar. Acaba després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles d’aquest lloc poden incloure contingut incrustat (per exemple vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres llocs web es comporta exactament de la mateixa manera que si el visitant ha visitat l’altre lloc web.

Aquests llocs web poden recopilar dades sobre tu, utilitzar galetes, incrustar un seguiment addicional de tercers, i supervisar la teva interacció amb aquest contingut incrustat, incloent el seguiment de la teva interacció amb el contingut incrustat si tens un compte i tens una sessió iniciada a aquest lloc web.

Analítica

Quant de temps conservem les vostres dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves metadades es mantenen indefinidament. Això és així que podem reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en una cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en el nostre lloc web (si n’hi ha), també emmagatzem la informació personal que proporcionen en el seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o eliminar la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors del lloc web també poden veure i editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si un té un compte en aquest lloc, o ha deixat comentaris, pot sol·licitar rebre un fitxer exportat de les dades personals que tenim sobre vostè, incloses les dades que ens ha proporcionat. També pot demanar que esborrarem qualsevol dada personal que tinguem sobre vostè. Això no inclou cap dada que estiguem obligats a conservar per motius administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris del visitant es poden comprovar mitjançant un servei de detecció automàtica de correu brossa.

Informació del vostre contacte

Informació addicional

Com protegim les vostres dades

Quins procediments d’infracció de dades tenim

De quines terceres parts rebem dades

Quina presa de decisions automatitzada i/o perfilació fem amb les dades de l’usuari

Requisits de divulgació reguladora de la indústria

Tradueix!